Zadelmakerij & Lederwaren
 ontwerp- productie-reparatie


Ons team

Gijs Weck

Gijs Weck

Functie: Eigenaar, zadelmaker en zadelpasser

Over: De passie voor paarden heb ik al van jongs af aan. Eerst onder de man en later tweespan mennen. Al meer dan 27 jaar ben ik werkzaam als zelfstandig zadelmaker/passer. Heb de opleiding paardenverzorging en paardenhouderij gevolgd en ook de opleiding 'wederverkoper diergeneesmiddelen' van Vagrovet. Recentelijk de opleiding 'Tassen maken' bij het Leerlokaal in Arnhem. Mede daardoor is mijn kennis met betrekking tot leer en het verwerken daarvan, breder geworden. Het werken met leer is prachtig en elke keer weer een uitdaging.

Madeleine Weck van Lith

Madeleine Weck van Lith

Functie: Verkoop en administratie

Over: Van kleins af aan was ik te vinden bij mijn pony's en paarden. Deze stonden bij maneges of boeren. Later toen ik naar Gemert verhuisde had ik ze aan huis. Dressuur is mijn hobby, maar vind het ook heerlijk buiten in de bossen te rijden. Ik heb de Orun opleiding tot instructeur gevolgd. Binnen ons bedrijf verzorg ik, naast mijn baan bij Diamond Point in Eindhoven , de verkoop en promotie van door ons gemaakte leercreaties in het atelier en/of op de Landgoedfairs.

Robin Hessing

Robin Hessing

Functie: Stagiaire MSFC zadelpassen

Over: Hoi, laat ik mijzelf voorstellen. Ik ben Robin Hessing, geboren 1986 te Nieuwegein. Op 10 jarige leeftijd ben ik mijn mijn ouders in Brabant neergestreken. Hier is mijn passie voor paarden verder gegroeid en ben ik mijn bedrijf, De Tinkerboerderij, in Uden gestart. Dit hoofdstuk heb ik na 15 jaar afgesloten. De vraag wat nu? Passie voor paarden en hun welzijn zit in mijn bloed. Toen de opleiding zadelpasser voorbij kwam was het voor mij duidelijk. Nu ben ik geslaagd bij de opleiding van de MSFC en loop ik stage bij mijn eigen zadelmaker. Niets gaat boven praktijk ervaring in dit prachtige beroep en oude ambacht.